Hővisszanyerős szellőző rendszer

    A hővisszanyerős szellőztető rendszer messze több, mint egy klíma.

  Az szellőztető rendszer növeli az épület értékét és viszonteladási árát :

  • a hővisszanyerős szellőztetés mevédi az épűlet szerkezetét anyagában és minőségében 

  • szabályozza   a páratartalmat, igy a meg-akadályozza a penészesedést 

 

Ugyanakkor a hővisszanyerő szellőztetés csökkenti a fűtési igényeket, mivel kisebb az energiaigény. A kellemes hőmérsékletre beállított szűrt levegő minden szobában egészséges és kellemes légkört biztosít.

profi-air®  az egészséges és hatékony hővisszanyerős szellőzőrendszer

A rendszert alktó termékek

Kérem kattintson az alkotó elemekre 

Minősitett levegő elosztó rendszer

profi-air® hővisszanyerős szellőző csőrendszer

A profi-air®  a komplett hővisszanyerős szellőztető rendszer, amely minden új és meglévő épületben bármely telepítési helyzetre alkalmas. A profi-air® csövek áramlás-optimalizált belső felületének köszönhetően a levegő a szellőztető rendszeren keresztül különösen kis ellenállassal és ennek köszönhetően nagyon kis zajjal áramlik, így jelentősen csökkenti a szellőztető gép energia igényét. Ráadásul a csövek antibakteriális és antisztatikus belső kialakítása egészséges környezetet biztosít.

profi-air® classic 

szellőző csőrendszer

Könnyen beépíthető

A profi-air® classic classic csőrendszer ideális betonba telepítésre. A nagy rugalmasságának köszönhetően nagyon kicsi sugarú kanyarokat készíthetünk, további szerelvények használata nélkül szerelhető.
Méret függően a profi-air® classic egyaránt szerelhető betonba, falba vagy menyezetre.

 

profi-air® tunnel 

szellőző csőrendszer

Csak 52mm magas!

Köszönhetően a csak 52mm, rend-kívül alacsony szerelési magasság-nak, a profi-air® tunnel légcsatorna rendszer ideális betonba vagy a szerelő beton alatti szigetelésbe való telepítésre.
Tökéletesen telepíthető a falra és a mennyezetre is.

Hatékony hővisszanyerős szellőztető gépek

profi-air® 250 / 400 touch  központi egység

profi-air® 180/300 sensor 

központi egység

profi-air® 180 flat 

központi egység

A két profi-air® touch gép, a  250 és 400  szellőztető egységek alkalmasak egy vagy kétcsaládos épűletek szellőztetésére. Egyaránt szerelhetőek falra és padlóra.

A profi-air® touch 250/400 szellőztető egységek felhasználó barát egységek, a kényelemre fókuszálnak. A szellőztető egységen lévő érintőképernyő segítségével könnyedén kezelhetőek. A beépített LAN interfész lehetővé teszi, hogy a rendszert okostelefonokkal és/vagy táblagépekkel összekapcsoljuk.

A két profi-air® sensor a 180  és 300 szellőztető egységek egyaránt alkalmasak falra szerelésre akár  lakásokba akár családi házakba. Az integrált páratartalom érzékelő garantálja a friss levegő páratartalmának az ohajtott szinten tartását.

A profi-air® sensor 180  és 300 szellőztető egység kompakt kialakí-tásának köszönhetően helytakarékos. 

A 60 x 60 cm-es mérete elősegití az ideális telepítést.

A profi-air® 180 flat egység egyaránt alkalmas lakások és kissebb házak szellőztető feladatának ellátására.  A profi-air® 180 flat szellőztető egység a vékony és kompakt kialakítása ideálissá teszi a mennyezetre való szerelésre. A speciális belső kialakítása bíztosítja hogy a szerelők könnyedén válthatnak a jobb vagy a bal oldalas működés között. A nyomogombos vezérlőt az opcionális  távirárányítós kezelő egészíti ki.

starline® - dizájn rácsok

    A finom kialakítású dizájn rácsok biztosítják a megfelelő látványt és tökéletesen "befejezik" a hővisszanyerő szellőztető rendszer munkálatait. Egyénileg döntheti el milyen rácsot szerel fel az aktuális helyiségbe, öszhangba hozva azt a belső stílussal.

     Legyen kreatív: a játékos FLORA rácsok a nappalihoz, a stílusos SHAPE STYLE üveg rácsot a modern konyhához és a klasszikus LINE rozsdamentes acél rácsot az irodához szerelheti fel.

       A starline grills stílusos és könnyen telepíthető. 

    A szerelők három egyszerű lépésben, szerszámok nélkül telepitihetik a rácsokat - az egyszerű és időtakarékos telepítés gyerekjáték.

    A széles választék, a 20 különböző rács minden szobát különlegessé tehet. A profi-air® rendszer,  a szellőztető egység, a csőrendszer, a számos kiegészítő és a szellőzőrács megvalósítja a MINDENT EGY HELYRŐL koncepciót.

Szolgáltatásaink:

- Konzultáció

- Felmérés

- Tervezés

- Értékesítés (házhoz szállítás)

- Telepítés

- Üzembehelyezés

- Filtercsere

- Szervíz

- Egyedi karbantartás 

- Rendszer tisztítás

Nyitva tartás:

Mielött meglátógatna kérem egyeztessen telefonon!

H - Cs : 8:00 - 16:00

P: 8:00 - 14:00

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Kapcsolat:

1021 Budapest
Hárshegyi út 5

Járóka János László

06 30 743 2513

info@profi-air.hu

Molnár Péter László

Tel: 06 30 887 4020
molnar.peter@novapex.hu

novapex partner

© 2018 by  NOVAPEX   created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now